Workshop geboortefotografie

13 november 2020

Afgelopen woensdag stond er voor mij een dagje leren op de agenda. Ik had een workshop geboortefotografie geboekt bij Renate van Lith van De.geboortefotograaf!

Een geweldige dag waarbij ik alle informatie hoorde die ik nodig heb om klaar te zijn voor al die geboortes die ik in 2021 mag gaan fotograferen.

Onder het genot van allerlei lekkers en een heerlijke lunch heeft Renate mij vol enthousiasme alles vertelt over geboortefotografie! Echt alles is aan bod gekomen. Van thuis bevallen tot aan de indeling van de ok. verschillende manieren van bevallen, afleveren van een complete rapportage, medische termen, mijn rol als geboortefotograaf, omgang met zorgverleners, do’s en don’ts als geboorte fotograaf, echt alles! Renate heeft ontzettend veel kennis en ervaring in de geboorte fotografie en… een dag ervoor is zij benoemd tot internationaal geboorte fotograaf van 2020! Betere docent hiervoor kon ik niet vinden!

Lieve Renate, heel erg bedankt voor al je kennis die je gedeeld hebt met mij! Ik heb een geweldig leerzame maar ook gezellige dag gehad!

Ik ben er klaar voor! kom maar door met al die baby’s!

www.degeboortefotograaf.nl
SHARE THIS STORY