''Jullie kostbare

gouden momenten,

dat is waar ik voor ga!''HI,

IK BEN LONIEKE

''Ik wil jullie een zorgeloze ervaring geven met als resultaat de mooiste plaatjes & prints waar je jarenlang plezier van hebt...''

JULLIE WILLEN het liefst...

Een fotograaf die flexibel is, meedenkt in de voorbereiding en de meest leuke en creatieve ideeen heeft. Iemand die enthousiast is, met een vleugje humor en de meest knusse en spontane momenten weet te vangen. Een fotograaf die luistert naar jullie wensen, makkelijk contact maakt met jullie kinderen en ze op de foto kan zetten zoals ze zijn. Jullie willen graag iemand die betrokken is van begin tot eind en zorgt voor een relaxte sfeer en voorbereiding.

WAT IK HET LIEFSTE DOE!


EN WAAROM?

Dromerige, stille, onschuldige, speelse, ontdekkende, ontdeugende, soms gekke, al jullie actieve en meest knusse momenten leg ik met heel veel plezier vast! Ik hou er van om de meest creatieve poses en composities te bedenken en daarbij jullie verhaal te vertellen in beeld. Elke shoot weer uniek te laten zijn en momenten vast te leggen die jullie zelf niet vast kunnen leggen.

Ik geniet van mensen, vind het mooi om de liefde voor elkaar te zien en te voelen. De trotse ouders die genieten van hun kids, de mooiste stellen die verliefd door het bos wandelen. Ik ben elke dag weer dankbaar voor al het moois wat ik mag fotograferen, om jullie de meest mooie beelden voor altijd cadeau te kunnen geven, te kunnen koesteren en lief te hebben.

FAVO TO DO'S:


- Kringloop shoppen

- Pinterest afspeuren

- Vinylplaatjes draaien

- Avondje netflix