NEWBORN

Newborn fotografie
Jouw baby is prachtig en je wilt alles onthouden. Je verwondert je over de kleine nageltjes, de handjes die jouw vinger vastpakken en de ogen die dichtvallen en weer openschieten als je kindje bijna in slaap valt.
Juist die details leg ik vast in een newborn shoot. Zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze wonderlijke tijd.

Newborn Studio Barneveld
Newborn fotografie heeft mijn hart gestolen. Ik hou gewoon van baby’s! Daarom heb ik mijn studio speciaal voor newborn shoots ingericht. Hier heb ik alles in huis om de mooiste herinneringen aan de eerste dagen van je kindje vast te leggen.

Duur van de shoot.
Voor de newborn shoot moet je ongeveer een ochtend uittrekken. Jouw baby staat centraal en dat betekent dat er ook mama-tijd nodig is. Jouw kindje moet misschien gevoed worden, heeft even rust nodig of wil gewoon even tegen je aanliggen. Daarom nemen we rustig de tijd.
Ontspan!
Deze ochtend is ook voor jou. Ik vind het belangrijk dat je lekker achterover kunt zitten en kunt genieten van wat je ziet. Terwijl ik jouw kindje op de foto zet, kun jij ontspannen. Wat lekkers, koffie en thee ontbreken uiteraard niet!
Stijl van de foto’s
En wat de kleding van jouw baby betreft: vooraf vraag ik wat jullie voorkeuren zijn op het gebied van kleuren en materialen. In de studio heb ik een selectie zachte en wollige stoffen, mutsjes en speelgoed in verschillende kleuren. Ik stel verschillende settings op die goed combineren met de kleding die jouw baby draagt en die een retro, vintage of country uitstraling hebben.