LIEFDE

Love shoot
Jij en je geliefde staan centraal tijdens de love shoot. Ik neem de tijd om jullie op de foto te zetten zoals jullie zijn. Geliefden zeggen achteraf vaak: ‘We hadden echt even tijd voor elkaar en door de fotoshoot voelen we de verbondenheid weer extra sterk.’
De periode dat je verliefd bent is uniek en is het meer dan waard om vast te leggen. Een love shoot is een leuk uitje voor jullie samen. Toch een beetje nerveus voor de camera? Geen zorgen. Ik neem de tijd én geef jullie tips om toch te ontspannen.

Praktische informatie
Locatie
Een love shoot kan in principe overal plaatsvinden, maar het is natuurlijk extra leuk als de locatie voor jullie persoonlijk iets betekent. Vertel het me dan ook zeker als jullie herinneringen hebben aan een speciaal plekje. Komt er niet direct een locatie in je op? Geen zorgen. We overleggen samen welke mogelijkheden er zijn.

Kleding
Houd in je achterhoofd dat je kleding kiest waarin jij je lekker voelt, maar bedenk ook dat jullie samen op de foto gaan. Het is daarom fijn om de kleding op elkaar af te stemmen . Vinden jullie het lastig? Laat het me weten. Ik vertel graag waar je op moet letten en geef handige tips om met kleine ingrepen een leuk effect te bereiken.

Stijl van de foto’s
Houden jullie van foto’s met een vintage, retro en country uitstraling? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik combineer dit met jullie voorkeuren voor kleding en setting, zodat jullie liefde op een unieke manier wordt vastgelegd.

Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Bekijk mijn portfolio .

Contact
Wil je meer weten over een love shoot of wil je boeken?
Stuur een mail of bel direct!