KIND

Het gaat zo snel!
De maanden vliegen voorbij. Voor je het weet is het eerste lachje er geweest, is je kindje voor het eerst gaan rollen, zit je kindje al zelfstandig en heeft je kindje de eerste stapjes al gezet.

Deze mooie, bijzondere maanden leg ik graag vast. Het eerste jaar waar in zoveel gebeurt!

Wanneer kan ik deze shoots het beste boeken?
Newborn
Het begint natuurlijk bij de newbornfase, zo klein, de details en de lieve knorrende geluidjes. daarom is dit zo mooi om vast te leggen. deze tijd is zo voorbij!

3 maanden
Rond de 3 a 4 maanden gaat je kindje al wat meer ontdekken. Probeert het al de handjes te pakken en de voetjes omhoog te gooien. Je kindje is meer wakker en kijkt al lekker om zich heen. Tussen deze maanden zijn er al weer veel ontwikkelingen geweest en daarom zo leuk om dat ook vast te laten leggen.

8 maanden
Een volgende periode is aangebroken. Je kindje rolt, kruipt, en zit misschien al zelfstandig. lacht, en brabbelt terug! Karakter van je kindje wordt steeds meer zichtbaar. Dit is een erg leuke fase om vast te leggen!

1 jaar
Voor je het weet zijn de 12 maanden al weer bereikt. Je kindje wordt al weer 1 jaar! Tijdens een verjaardag shoot maken we eerst foto’s van je kindje met prachtige kroontjes en zelfgemaakte slingers. Daarna staat er een heerlijke muffin klaar die je kindje heerlijk mag op eten, zo maken we er een echt feestje van!

Wil je graag je kindje door mij laten vast leggen? neem dan snel contact op!