FAMILIE

Gezinsfotografie

Misschien is er gezinsuitbreiding of komt er een (huwelijks)jubileum aan. Hoe dan ook: sommige momenten wil je vastleggen en cadeau doen.
De band tussen ouders en kinderen en broers en zussen is uniek. Ik vat die band vaak samen met de woorden: spontaniteit, liefde en verbondenheid. Door kleine opdrachtjes te geven en een rustige setting te creëren, leg ik jullie mooiste gezinsmomenten vast.

Ieder gezin is uniek

Er zijn gezinnen in allerlei soorten en maten. En ieder gezin kent zijn eigen dynamiek. Er kunnen grote leeftijdsverschillen zijn, kinderen die zenuwachtig worden van de fotograaf of volwassenen die van zichzelf vinden dat ze ‘er nooit mooi op staan’.
Het is mijn taak om jullie allemaal op je gemak te stellen en de unieke band die jullie bindt, in beeld te brengen.
Eén van de manieren waarop ik dat doe is door de tijd te nemen. Tijd om jullie te observeren als we onderweg zijn naar de fotolocatie, maar ook tijd voor een één op één gesprek als je zoon het spannend vindt om op de foto te gaan. Tijd ook om tegen je dochter te fluisteren dat ze jou een bloemetje mag geven.

Praktische informatie

Locatie. Misschien hebben jullie zelf al een bepaalde locatie in gedachten om de foto’s te maken. Natuurlijk maak ik daar graag gebruik van! Hebben jullie zelf geen idee? Dan heb ik voldoende tips voor plekken die passen bij jullie wensen.

Kleding

Als je met meerdere mensen op de foto gaat, is het belangrijk om de kleding op elkaar af te stemmen. Ook is het goed om te beseffen dat opvallende prints of dikke winterjassen het niet goed doen op de foto. Wil je kledingadvies voor jullie familieshoot? Laat het me weten, want ik help graag!

Stijl van de foto’s

Vooraf vraag ik wat jullie voorkeuren zijn op het gebied van kleuren en materialen. Dat neem ik mee en pas ik in mijn eigen stijl in.
Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Bekijk mijn portfolio.